Τέλος ο Παναθηναϊκός για Πατέρα;

Μεγαλώνει η αγωνία των φιλάθλων των «Πρασίνων» εν αναμονή του Δ.Σ. της ο ομάδας όπου αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goalnews», ο Νικόλας Πατέρας έχει αποφασίσει να κλείσει το κεφάλαιο Παναθηναϊκός.
Ο ίδιος φέρεται να μην επιθυμεί πλέον να ασχολείται γενικότερα και ενδέχεται να ανακοινώσει αυτή του τη απόφαση στο προσεχές ΔΣ την Τρίτη 29 του μηνός, στις 17:00.

Εάν τελικά επαληθευτεί το ρεπορτάζ και ο Νικόλας Πατέρας ανακοινώσει την αποχώρηση του τότε δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει για την ομάδα σχετικά με το μετοχικό ποσοστό του, αν και που πρόκειται να το διαθέσει.

Οι πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει οικονομικά, είτε μέσω ενδεχόμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είτε ακόμη και μέσω χορηγίας των μετόχων ενόψει της νέας σεζόν.

Φαίνεται, όμως, πως ένας άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα παναθηναϊκά δρώμενα την τελευταία διετία βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου...



ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.