Ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκρατικοποίησης

Με απευθείας αναθέσεις, κατά πάσα πιθανότητα λόγω ελλείψεως χρόνου για τις σχετικές διαδικασίες, θα γίνει η επιλογή συμβούλων, για την αποκρατικοποίηση λιμένων που εντάχθηκαν στο «δεύτερο κύμα» αποκρατικοποιήσεων. 
Η διαδικασία, σύμφωνα με τα στοιχεία, θα έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.
Στο μεταξύ σήμερα η αρμόδια για τις αποκρατικοποιήσεις διυπουργική ενέκρινε το «πρώτο κύμα» στο οποίο εντάσσονται η παράταση της σύμβασης παραχώρησης του Ελ. Βενιζέλος, η αξιοποίηση του Ελληνικού και ο διαχωρισμός του Ταμείου παρακαταθηκών και Δανείων,
η πρόσληψη χρηματοοικονομικών συμβούλων «BNP Paribas» και « Εθνική Τράπεζα» καθώς και νομικών συμβούλων «Δικηγορική Εταιρία Μπερνίτσα», των «Citi Group», «Τράπεζας Πειραιώς» του ειδικού χρηματοοικονομικού συμβούλου «ΛΑΜΔΑ Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι», του νομικού συμβούλου «Δικηγορική Εταιρία Ζεμπέρης, Μαρκεζίνης, Λάμπρου και Συνεργάτες» και τεχνικού συμβούλου «Barcelona Strategical Urban Systems AIE» αλλά και των Lazard & Co Ltd και νομικού συμβούλου «Δικηγορική Εταιρία Καλλιμόπουλος, Λουκόπουλος, Χιωτέλλης»οι οποίες και θα ασχοληθούν με τα θέματα που ενέκρινες στην πρώτη φάση η διυπουργική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «δεύτερο κύμα» έχει ενταχθεί και τα ζητήματα που σχετίζονται με τον ΟΣΕ και θυγατρικές του που ως γνωστόν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της υπόθεσης της ανάπτυξης του εμπορευματικού κέντρου του Θριασίου.



ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.