Το κράτος βλάπτει σοβαρά τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Σχόλιο Marinews: 
Στην ερώτηση αυτής της εβδομάδας προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας «τι είναι αυτό που βλάπτει περισσότερο τον Θαλάσσιο Τουρισμό» τέθηκαν στην κρίση τους πολύ σοβαροί παράγοντες όπως ο κακός καιρός, η ύφεση, οι πόλεμοι και οι ταραχές και κάποιοι άλλοι λόγοι.

Όμως, στο σύνολο τους όλοι αυτοί οι παράγοντες ωχριούν μπροστά στο ειδικό βάρος της νομοθετικής αστοχίας το όποιο μόνο του ξεπερνά το 60% των απαντήσεων.

Είναι τυχαίο αυτό; Δεν νομίζω. Διότι οι ατυχείς νομοθετικές ρυθμίσεις, οι κοντόφθαλμες πολιτικές, τα αντιφατικά νομοθετήματα και η άγνοια του κράτους πως πρέπει να πορευτεί αποτελούν μόνιμους συνόδους στην ολιγόχρονη πορεία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους.

Το ότι εμφανίζονται και στον τομέα του Τουρισμού δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, πλην όμως σε μια χωρά που ζει από αυτό τον χώρο δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

Μετά την ακτοπλοΐα και την ναυτιλία μικρών αποστάσεων, όλα δείχνουν ότι έρχεται τσουνάμι και στον θαλάσσιο τουρισμό προερχόμενο από τον υπουργείο στην πλατεία συντάγματος.

Όσο για τους άλλους βλαπτικούς παράγοντες, η διεθνής ύφεση και οι πόλεμοι ισοβαθμούν κοντά στο 15% των απαντήσεων και ακόλουθη ο κακός καιρός με 4%.
Αθάνατη Ελλάδα.



ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.