Επιμένει η κυβέρνηση ότι δεν χρειάζεται αυτόνομο ΥΕΝ

Η μη σύσταση αυτόνομου υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας εντάσσεται στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της δομής του κυβερνητικού σχήματος σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου.
"Ο τομέας της Εμπορικής Ναυτιλίας ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης και, κατά τη γνώμη του, αυτός «είναι και ο φυσικός του χώρος.

Γιατί, διαφορετικά, αν δεν ενισχύσεις το υπουργείο Ανάπτυξης με ένα μεγάλο αναπτυξιακό πόλο της ελληνική οικονομίας, όπως η εμπορική ναυτιλία, τότε αποστεώνεις το βασικό σου αναπτυξιακό υπουργείο. Αυτό σηματοδοτήθηκε και με την τοποθέτηση υπουργού υπεύθυνου για αυτά τα θέματα. Δεν υποβαθμίζεται η ναυτιλία, όταν έχεις έναν αναπληρωτή υπουργό» δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.








ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.