Δυο νέα container για τον Ομιλο Τσάκου


Στην υπογραφή σύμβασης με τα ναυπηγεία της Sungdong Shipbuilding & Marine & Engineering Co προχώρησε ο όμιλος Τσάκου για τη ναυπήγηση δύο containers. Εκ μέρους του ομίλου Τσάκου, τη σύμβαση υπέγραψε ο αντιπρόεδρος, κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου, ενώ, από την πλευρά των Κορεατών, ο πρόεδρος των ναυπηγείων, κ. Χονγκ Γιουν Γιουνγκ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, για το σκοπό αυτό. Τα πλοία είναι παραδοτέα το α΄ εξάμηνο του 2013.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα κύρια χαρακτηριστικά των πλοίων είναι τα ακόλουθα:

Μεταφορική Ικανότητα: 4700 TEU Container vessel (550 FEUs)

Κύρια Μηχανή: WARTSILA 6RT-flex82T Tier IΙ

Ταχύτητα: 21.5 κόμβοι

Ολικό Μήκος: 250 m

Πλάτος: 37.30 m

Βύθισμα: 12.00 m

DWT : 58,500 MT

Κλάσση Lloyd's Register

Επίσης, προβλέπεται Δυναμικός Έλεγχος Διαγωγής ( Dynamic Trim Assistance) και Δυνατότητα Ηλεκτροδότησης από λιμενικές εγκαταστάσεις (Cold Ironing).



ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.