Πλατείες, παιδικές χαρές και φυσικά Kανάλι – 1 στο «μενού» της συνάντησης

Το παρασκήνιο της συζήτησης Μιχαλολιάκου – Μαρινάκη

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τετάρτης του Portnet.gr για την συνάντηση του Βασίλη Μιχαλολιακου με τον Β. Μαρινάκη που έγινε στο δημαρχείο του Πειραιά. Πέρα από το εύλογο ενδιαφέρον και των δύο φορέων, του Δήμου Πειραιά και του Ολυμπιακού για να προχωρήσουν από κοινού σε δράσεις υπέρ της πόλης, αλλά και ειδικότερα του χειμαζόμενου οικονομικά  Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που αποκάλυψε την Τετάρτη αποκλειστικά το Portnet.gr .


Το Portnet.gr έχει την ασφαλή πληροφόρηση ότι στο «μενού» της συζήτησης των δύο ισχυρών παραγόντων του Πειραιά, ήταν οι σχέσεις που μπορούν να οικοδομηθούν μεταξύ Δήμου και Ολυμπιακού, με έμφαση ειδικότερα στο Κανάλι – 1.

Φυσικά, το ενδιαφέρον του κ. Β. Μαρινάκη για τα ΜΜΕ, είναι δεδομένο και υπαρκτό (κατέχει το 25% του ΣΚΑΪ), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενδιαφέρεται να κάνει μια δυναμική είσοδο και στο «Κανάλι – 1». Η αξία της συχνότητας του ραδιοσταθμού είναι όντως πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet.gr, δε, η δημοτική αρχή Πειραιά, θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση μιας ζώνης (μάλλον απογευματινής) στον κ. Β. Μαρινάκη, έναντι ενός τιμήματος που θα κυμαινόταν μεταξύ των 250.000 έως 500.000 ευρώ ετησίως!

Παράλληλα, η όλη συζήτηση φυσικά έχει να κάνει και με υποστηρικτικές δράσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη που θα μπορούσε να αναλάβει ο Ολυμπιακός, ή εταιρείες του κ. Β. Μαρινάκη στον Πειραιά. Για παράδειγμα στην σχετική ατζέντα υπάρχουν αναφορές σε πλατείες, πάρκα, πεζοδρομήσεις, που θα είχε ενδεχομένως την δυνατότητα να υποστηρίξει ο ισχυρός αυτός πειραιώτης οικονομικός παράγοντας.

Τέλος, πάντως, δεν πρέπει να μην ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν , το γεγονός ότι κατά το παρελθόν, ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης, δέχθηκε κρούσεις από προηγούμενες δημοτικές αρχές, για την υποστήριξη συγκεκριμένων ανάλογων projects, στις όποιες όμως δεν ανταποκρίθηκε καθώς θεώρησε, τότε, ότι δεν υπήρχε φερεγγυότητα από τους συνομιλητές του.







ΑΠΟ-Portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.