Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στις 2 Απριλίου στα Χανιά

Τα Χανιά θα υποδεχθεί στις 2 Απριλίου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο. Ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ του Δήμου Χανίων και των εμπλεκόμενων φορέων, ενόψει της άφιξης του στο λιμάνι της Σούδας, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη.
Στην τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Χανίων για μια ακόμη φορά τόνισε την τεράστια οικονομική και αναπτυξιακή σημασία για τα Χανιά, της καθιέρωσης του λιμανιού της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), ενώ αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα της συμμετοχής του Δήμου Χανίων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας "Cruise shipping Maiami", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι από 14 έως 17 Μαρτίου 2011.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οργάνωση υποδοχής και στη μετακίνηση των επισκεπτών, με όλους τους συμμετέχοντες να δηλώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Ο Δήμος Χανίων θα συμμετέχει στην εκδήλωση του ΕΟΤ, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου στο Φινλανδία, ενώ -όπως ανακοινώθηκε- η επιτροπή τουρισμού του Δήμου εκπονεί συνολικό σχεδιασμό, για την ουσιαστική ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στον Δήμο Χανίων.



ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.