Στα $290 εκατ. ανέβασε τα διαθέσιμα μετρητά της Navios η Φράγκου


Στα 290 εκατομμύρια δολάρια ανέβηκε η διαθέσιμη ρευστότητα της εισηγμένης στη Wall Navios Maritime Holdings συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου μετά και την εσωτερική πώληση δύο πλοίων ενισχύοντας έτσι το οπλοστάσιο της για περεταίρω εξαγορές και μείωση δανεισμού.

Η Navios Maritime Holdings προχώρησε στην πώληση δύο πλοίων της στην θυγατρική Navios Maritime Partners έναντι 130 εκ. Δολάρια. Το ένα είναι τo ποντοπόρο φορτηγό τυου capesize Navios Luz του 2010 και το άλλο ένα panamax, το Navios Orbiter του 2004.
To Navios Luz έχει χρονομίσθωση στα 29.356 δολ ημερησίως με τα σχετικά έσοδα να υπολογίζονται στα 88.1 εκ. δολ. Το Navios Orbiter είναι ναυλωμένο στα 38.052 δολάρια. Η Navios Maritime Partners θα καταβάλει το τίμημα με 35 εκ. δολ από δανεισμό, 85 εκ. μετρητά και 507.916 μετοχές της.
Γ. Γ. Λ.



ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.