Φθηνότερα τα εισιτήρια των πλοίων


Φθηνότερα κατά 10% αναμένονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την κατάργηση ορισμένων φόρων υπέρ τρίτων, σύμφωνα με τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.
Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος τους μήνα, ώστε να προλάβουν οι αδειούχοι να προγραμματίσουν τις διακοπές τους, ταξιδεύοντας με φθηνά εισιτήρια πλοίων.

Προηγήθηκε «συμφωνία κυρίων» μεταξύ του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης και εκπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίοι είχαν θέσει ως προϋπόθεση για τη μείωση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τη διατήρηση των διεθνών τιμών των πετρελαίων στα σημερινά επίπεδα.
Ωστόσο τις εξαγγελίες αυτές αμφισβητούν οι βουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Ιωάννης Βρούτσης, οι οποίοι κάνουν λόγο απλώς για πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει κάποια από τα τέλη υπέρ τρίτων, καθώς όπως υποστηρίζουν μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη για το συγκεκριμένο ζήτημα.



ΑΠΟ-newscode.gr ΜΕ Πηγή: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.