Καταζητείται ο πλοίαρχος του "Αγιαντώνης"

Σήμα προς όλες τις λιμενικές αρχές, να συλληφθεί ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου «Αγιαντώνης» και να μην επιτραπεί η ελευθεροπλοϊα του, απέστειλε το λιμενικό σώμα.
Το πλοίο έφτασε στις 3 Μαΐου στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, προερχόμενο από Τουρκία, για να ξεφορτώσει τσιμέντο.Μετά από έλεγχο που έγινε από τη λιμενική αρχή του νησιού, το πλοίο που έφερε σημαία Τόνγκο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε διαγραφεί από το νηολόγιο του Λαυρίου όπου ανήκε, ενώ δεν είχε λάβει πιστοποιητικό από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, περί μη οφειλής προκειμένου να αλλάξει σημαία.

Ο πρόεδρος του ΝΑΤ στις 5 Μαΐου, απέστειλε έγγραφο προς στη λιμενική αρχή Λήμνου, με την οποία απαγόρευε την ελευθεροπλοϊα του πλοίου καθώς ο ιδιοκτήτης του όφειλε εισφορές προς το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο.

Το πλοίο μέχρι σήμερα φυλασσόταν από τη λιμενική αρχή Λήμνου ενώ του είχαν αφαιρεθεί όλα τα έγγραφα.

Το πρωί ο πλοίαρχος του πλοίου, έλυσε κάβους και το πλοίο απέπλευσε, παρά τις συνεχείς κλήσεις μέσω ασυρμάτου από τη λιμενική αρχή του νησιού.

Στο πλοίο επιβαίνουν πέντε Έλληνες ναυτικοί, ένας από το Αζερμπαϊτζάν, δύο Ρουμάνοι και δύο Γεωργιανοί. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αρμόδια εισαγγελική αρχή.






ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.