Νέες αγορές από την Costamare


Η Costamare έχει επιστρέψει στην Sungdong Shipbuilding & Marine Engineering της Κορέας, με διαταγή για πέντε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Post-Panamax αξίας περίπου 475 εκατ. δολαρίων.

Ο ιδιοκτήτης της εισηγμένης στη Νέα Υόρκη ναυτιλιακής εταιρείας, Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, ανέφερε πως αναμένει πως τα πλοία χωρητικότητας 8,800-teu θα είναι έτοιμα για να βρεθούν στη θάλασσα το πρώτο τρίμηνο του 2013.


Τα δεξαμενόπλοια θα εξυπηρετούν μεγάλες ναυλώσεις με τις θυγατρικές γραμμές της της Evergreen Group, της Ταϊβάν.

Η Costamare ψάχνει να χρηματοδοτήσει τη σειρά με νέες δανειακές διευκολύνσεις που υποστηρίζονται από «μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα» και δεν αναμένει την αξιοποίηση υφιστάμενων γραμμών πίστωσης που παραμένουν αχρησιμοποίητες.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τις τιμές ναύλωσης σε σημείωμα προς τους επενδυτές, αλλά ανέφερε πως οι συμφωνίες ήταν σχεδόν ταυτόσημες προς μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα εντός του έτους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κωνσταντίνο Κωνσταντακόπουλο, η εταιρεία έχει προσθέσει 20 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στο στόλο της, εντός έξι μηνών μετά την καταχώριση του Νοέμβριου 2010, με μια ακόμα διάσπαση των μεταχειρισμένων σκαφών και νέες ναυπηγήσεις.

Με έδρα την Αθήνα, η Costamare ελέγχει ένα στόλο από 58 boxships με συνολική χωρητικότητα περίπου 320.000-TEU. Οι νέες ναυπηγήσεις ανέρχονται στον αριθμό δέκα.






ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.