Τέλος Μαΐου ο διαγωνισμός του ΟΛΠ για τα G.A.Ferries

Σε επαναληπτικό δημόσιο ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με νέες μειωμένες τιμές εκκίνησης, για την εκποίηση και απομάκρυνση των 7 πλοίων της εταιρείας G.A. Ferries του εφοπλιστή κ. Γερ. Αγούδημου που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στο λιμάνι του Πειραιά, αναμένεται να προχωρήσει τέλος του μήνα, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.Σύμφωνα με τον ΟΛΠ, η ικανοποίηση των πιστωτών και του ΝΑΤ θα προέλθει από το αναμενόμενο τίμημα της εκποίησης, το οποίο φυσικά ο οργανισμός θα καταθέσει άμεσα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι προηγούμενοι διαγωνισμοί κρίθηκαν άγονοι, καθώς δεν υπήρξε αγοραστικό ενδιαφέρον.

Η τιμή εκκίνησης του νέου διαγωνισμού θα είναι χαμηλότερη κατά 20% από τον προηγούμενο και δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω μείωση.

Στην περίπτωση που και αυτός ο διαγωνισμός κριθεί άγονος η διοίκηση του ΟΛΠ θα εξετάσει όλες τις πτυχές του θέματος αλλά πάντα σύμφωνα με το νόμο.

Τα πλοία που πρόκειται να εκποιηθούν είναι το ΝΤΑΛΙΑΝΑ, ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΡΟΜΙΛΝΤΑ, ΜΙΛΕΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και ΡΟΔΑΝΘΗ τα οποία σύμφωνα με απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του ΟΛΠ Ν.2881/2001, έχουν κριθεί επικίνδυνα και επιβλαβή.

Η τιμής εκκίνησης για το «Δημητρούλα» και το «Μιλένα» που θα εκποιηθούν στις 31/05 είναι 1.021.600 ευρώ και 765.000 ευρώ αντίστοιχα.

Την 01/06 θα εκποιηθούν το πλοίο «Νταλιάνα» με 766.000 ευρώ το «ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ» με 1.702.400 ευρώ ενώ στις 02/06 το «Ροδάνθη» με 1.106.400 ευρώ και το «Ρομίλντα» με 783.200 ευρώ.

Τέλος στις 03/06 θα βγεί σε διαγωνισμό το «Μαρίνα» με 1.047.200 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων της, έχει απορρίψει όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των αποφάσεων της Ο.Λ.Π. Α.Ε., τις οποίες είχε υποβάλει η εταιρεία G.A. Ferries του κ. Γερ. Αγούδημου.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν προσφορά θα πρέπει να παραλάβουν το σχετικό φάκελο από τον ΟΛΠ, δεδομένου οτι η επιλογή αναδόχου θα γίνει 10 ημέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο.






ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.