Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ναυτεργατών

Στο λιμάνι της Κορίνθου παραμένουν και σήμερα περίπου 50 ναυτεργάτες, μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον καταπέλτη του φορτηγού πλοίου Olymbus.Το πλοίο δεν μπόρεσε τελικά να φορτώσει και να αποπλεύσει για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, οι ναυτεργάτες, ζητούν από την πλοιοκτήτρια εταιρεία την πρόσληψη 21 Ελλήνων ναυτικών.

Το πλοίο που είναι RO-RO/container vessel (σ.σ. πλοίο που φέρει ειδικές υποδοχές για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και έναν αριθμό καταστρωμάτων για τη μεταφορά οχημάτων), αναμένεται να φορτώσει φορτηγά με προορισμό την Ανκόνα. Στο πλοίο βρίσκονται 33 άτομα, 5 Έλληνες και 28 Ρουμάνοι. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσέλαβε επιπλέον 12 Έλληνες και αναμένεται να ναυτολογήσει άλλους 4.








ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.