Τρία νεότευκτα handies στον ελληνόκτητο στόλο

Τρία νεότευκτα φορτηγά προστέθηκαν στον ελληνόκτητο στόλο το τελευταίο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τους Clarksons.
H Navarone, παρέλαβε το Handysize “Yulia” (Dwt 30.878) από την Shandong Weihai, ανεβάζοντας τον αριθμό του στόλου που διαχειρίζεται στα 6 handysize.



H Medway παρέλαβε το Handysize “Theo” (Dwt  34.500) από την Qidong.

Με την προσθήκη αυτή ο αριθμός των εν ενεργεία πλοίων του στόλου της διαμορφώνεται στα 14, ενώ ναυπηγούνται ακόμη δύο τα οποία είναι προγραμματισμένα να της παραδοθούν μέσα στο έτος.

Ένα ακόμη φορτηγό προσέθεσε στον στόλο της και η “Leros Management”.Πρόκειται για το Handysize “Giovanna” ( Dwt  34.146 ) το οποία παρελήφθη από την Dae Sun.

H εταιρεία διαχειρίζεται στόλο από έξι Handysize, ενώ ναυπηγεί ακόμη 4 handies στην Dae Sun και 6 supramax στην Cosco

Τρία από τα υπό ναυπήγηση πλοία θα της παραδοθούν το 2011 και τα υπόλοιπα το 2012.










ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.