ΟΛΠ: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την εκποίηση 7 πλοίων

Υπεγράφησαν μεταξύ Ο.Λ.Π. Α.Ε. και των εταιριών «Ιγνάτιος Σπανόπουλος Α.Ε.» και «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.» οι συμβάσεις εκποίησης των 7 ανενεργών πλοίων της εταιρίας G.A. Ferries, έναντι συνολικού τιμήματος 7.200.300 ευρώ συν ΦΠΑ.
Όπως είναι γνωστό η πιο πάνω εκποίηση προήλθε μετά από δύο πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, σύμφωνα με το Ν. 2881/2001 και απόφαση του Σ.τ.Ε.


Ήδη τα πλοία παραδόθηκαν στις πλειοδοτούσες εταιρίες και σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψαν θα πρέπει να τα απομακρύνουν από το λιμάνι εντός ενός μηνός.
Με την απομάκρυνση των επτά (7) πλοίων αυτών, τίθενται και πάλι σε λειτουργία ισάριθμες θέσεις ελλιμενισμού για πλοία της ακτοπλοΐας.
Η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων, ανενεργών και επικίνδυνων πλοίων, δεν αποτελεί μόνο μια ορθή και επιτυχή πράξη για τα οικονομικά του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και την εύρυθμη λειτουργία του Κεντρικού Λιμένος της χώρας, αλλά και μια σημαντικότατη ενέργεια αισθητικής και περιβαλλοντικής προστασίας του λιμένα.






















ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.