«ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ»

- Συνεργασία JT International και HELMEPA

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την JT International (JTI) σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) το πρώτο σκέλος της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενήλικων καπνιστών για «υπεύθυνη συμπεριφορά και σωστή διαχείριση των αποτσίγαρων στις παραλίες». 



Το «εναρκτήριο λάκτισμα» της θερινής εκστρατείας της JTI και της HELMEPA που πραγματοποιείται σε συνεργασία με επιλεγμένους Δήμους ξεκίνησε στις 10/6 από τις παραλίες του Δήμου Άργους Μυκηνών με το συμβολικό καθαρισμό της παραλίας Κιβερίου ενώ ακολούθησε ενημέρωση των ενήλικων καπνιστών-λουομένων. Η εκστρατεία συνεχίζεται την ερχόμενη Παρασκευή 24/6 στις παραλίες του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Η JTI ενημερώνει με φυλλάδια τους ενήλικους καπνιστές-λουόμενους ενώ τους προσφέρει και ατομικά τασάκια παραλίας. Στις παραλίες τοποθετούνται επίσης πανό με σήμα το ατομικό σταχτοδοχείο προτρέποντας τους ενήλικους καπνιστές να διατηρούν την παραλία καθαρή.

«Στην JTI πιστεύουμε ότι η περιβαλλοντική συνείδηση του καθενός, θα αλλάξει τη νοοτροπία και θα κάνει τη διαφορά για ένα βιώσιμο μέλλον» δηλώνει η υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της JTI, κ. Μάη Σαμούρκα και προσθέτει: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να παρακινούμε τους ενήλικους καπνιστές να χρησιμοποιούν ατομικό σταχτοδοχείο. Δίνοντας το παράδειγμα θ’ αλλάξουμε και τη νοοτροπία.»

«Η HELMEPA υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά την υλοποίηση αυτής της επιτυχημένης εκστρατείας, η οποία όχι μόνο στοχεύει στην μακροπρόθεσμη πρόληψη της ρύπανσης των ακτών μας με αποτσίγαρα μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των καπνιστών, αλλά και προσφέρει το μέσο για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, το ατομικό τασάκι παραλίας» αναφέρει ο εκπρόσωπος του Τομέα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της HELMEPA, κ. Κώστας Τριανταφύλλου.


















ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.