Δωρεάν "σερφάρισμα" από τον ΟΛΠ


Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για όσους χρήστες έχουν συσκευή υπολογιστή που να διαθέτει εξοπλισμό ασύρματης σύνδεσης, παρέχει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.

Η παροχή υπηρεσιών για πλοήγηση στο Διαδίκτυο, μέσω τεχνολογίας WiFi, καλύπτει γεωγραφικά όλους τους χώρους του ΟΛΠ, από την περιοχή της Σχολής Δοκίμων και το Παλατάκι μέχρι και τον επιβατηγό σταθμό «Βασιλειάδη» στη Δραπετσώνα.


Ο επιβάτης-χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο πολύ εύκολα, αρκεί να πληκτρολογήσει έναν 5ψήφιο αριθμό που του εμφανίζεται αυτόματα και θα εισέλθει στο δίκτυο δωρεάν.

Ήδη, από την πρώτη δοκιμαστική φάση διαπιστώνεται μια μέση επισκεψιμότητα 285 συνδέσεων την ημέρα, με μέγιστο αριθμό συνδέσεων στις 17/06/2011 τις 1.208.









ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.