ΟΛΠ: Απομάκρυνση δύο ανενεργών πλοίων από το Πέραμα


Στην εκποίηση και απομάκρυνση δύο ακόμα ανενεργών πλοίων, που βρίσκονται στην περιοχή Αρμός Περάματος, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ΑΕ.
Μετά από διαγωνισμό, τα δεξαμενόπλοια ΣΑΙΝΤ ΡΑΦΑΗΛ ΙΙΙ και ΣΑΙΝΤ ΡΑΦΑΗΛ αποκτήθηκαν από την εταιρία ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έναντι 135.915 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στην απομάκρυνσή τους.

Εντός των ημερών αναμένεται να απομακρυνθούν 10 πλοία, ενώ για άλλα 40 έχουν ανατεθεί μελέτες εκτίμησής τους από τον ΟΛΠ προκειμένου να εκποιηθούν και να απομακρυνθούν.
Στο μεταξύ τα επτά ανενεργά πλοία της εταιρείας G.A. Ferries, του εφοπλιστή Γεράσιμου Αγούδημου που έχουν κατοχυρώσει οι εταιρείες Ιγνάτιος Σπανόπουλος ΑΕ και η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, αναμένεται να απομακρυνθούν και αυτά σύντομα.







ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.