ΠΝΟ: Συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης στους ναυτεργάτες


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, που συνεδρίασε σήμερα με αντικείμενο τα μείζονα προβλήματα των ναυτεργατών.
«Οι Έλληνες ναυτεργάτες δέχονται μια συντονισμένη επίθεση από την Κυβέρνηση στα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματά τους από τη μια μεριά και τα θεμελιώδη συνδικαλιστικά δικαιώματά τους, από την άλλη» καταγγέλλει η ΠΝΟ.

Επίσης, το σωματειακό όργανο των ναυτεργατών ζήτησε να υπάρξει άμεσα συζήτηση για τα αιτήματα του κλάδου, ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στον κλάδο, καθώς και τα προβλήματα των πόρων του ΝΑΤ, ενόψει και της υπαγωγής του στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, από την 1η Ιανουαρίου 2013.
Το επόμενο διάστημα, οι κινητοποιήσεις της ΠΝΟ θα στηριχθούν σε τέσσερις άξονες. Πρώτον, θα επιδιωχθεί συνάντηση με τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματά τους οι ναυτεργάτες, δεύτερον, στη διοργάνωση συνέντευξης τύπου, τρίτον, στην προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις περικοπές στις συντάξεις καθώς και στην πραγματοποίηση συγκέντρωσης στον Πειραιά.
Επίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση στα προβλήματά τους, οι ναυτεργάτες προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.






Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.