«Μονόδρομος η άμεση ακινητοποίησή των 16 πλοίων»


Διαδικασίες έκτακτης επιθεώρησης πλοίων και άμεση ακινητοποίηση των 16 πλοίων με τα πλαστά πιστοποιητικά κλάσης που έχει εκδώσει ο ρωσικός νηογνώμονας, εξήγγειλε λίγο πριν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Πάνω απ΄ όλα βάζουμε την ασφάλεια των πολιτών, την αξιοπλοΐα των πλοίων και την προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.


Ο υπουργός είπε ακόμη ότι θα γίνει καταγγελία κατά του ρωσικού νηογνώμονα σε όλους τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς, ενώ πρόσθεσε ότι θα διακοπεί η σύμβαση με τον εν λόγω νηογνώμονα, σε πρώτη φάση για ένα μήνα.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης ανέφερε πως οι υπηρεσίες του υπουργείου έλαβαν εντολή και δουλεύουν σε 24ωρη βάση ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα και πολύ σύντομα να δοθούν οι απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ υπογράμμισε πως από σήμερα το πρωί οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιούν έλεγχο για τις συνθήκες εισόδου και δραστηριοποίησης του ρωσικού νηογνώμονα στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εξήγγειλε ανασύνταξη της εθνικής νομοθεσίας, μαζί και της αρμόδιας για την επιθεώρηση πλοίων, υπηρεσίας.

«Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποκτήσει ένα σύγχρονο νομικό πλαίσιο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που υπάρχουν διεθνώς», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοϊδης.














Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.