ΠΕΜΕΝ: Αρνηση πληρωμής των νέων φορολογικών μέτρων

Κάλεσμα προς όλους τους ναυτεργάτες να μην πληρώσουν τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ).
«Αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε οργανωμένη μαζική άρνηση πληρωμών στα νέα φορολογικά χαράτσια» τονίζει σε ανακοίνωσή της το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ και καλεί τα ναυτεργατικά σωματεία να αποφασίσουν κινητοποιήσεις για την ανεργία, τη συλλογική σύμβαση εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση και τη ναυτική εκπαίδευση.


Αναφέρει ακόμη ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΝΑΤ τούς ενημέρωσαν ότι το υπουργείο Ανάπτυξης απαιτεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου να εφαρμόσει το νόμο 3986/2011 (άρθρο 44), που καθορίζει την περικοπή 50 εκατ. ευρώ για το 2011, κάτι που αν συμβεί, όπως σημειώνει το ταμείο, θα οδηγήσει σε αδυναμία κάλυψης των αναγκών σε συντάξεις, γιατρούς και φάρμακα.






ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.