Άνω-κάτω τα containers

Και όμως η ύφεση είναι εδώ. Και μάλιστα ο ορίζοντας της εκτείνεται μέχρι και το 2012 σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναλυτών της ευρωπαϊκής αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Ο λόγος βέβαια για τον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ειδικών αναλυτών, είτε λόγω των ναυπηγήσεων, είτε λόγω αυτής καθεαυτής της κρίσεως και του επηρεασμού που αυτή προσδίδει στην διαμόρφωση των ναύλων του συγκεκριμένου τομέα. 


Οι τιμές το τελευταίο διάστημα αυξομειώνονται ιδιαίτερα και υπάρχει νευρικότητα στις μεγάλες γραμμές.

Νευρικότητα η οποία έχει μεταδοθεί και στις διοικήσεις των λιμανιών που εμφανίζονται να μην “ξέρουν τι περιμένουν”.

Όπως και να έχουν τα πράγματα τα τελευταία στοιχεία περί της πτώσης της βιομηχανικής παραγωγής αλλά και εκείνα που συστοιχίζονται και αφορούν τους καταναλωτικούς δείκτες, προς ώρας, δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας σε μια αγορά που σχεδόν προ πενταετίας περίμενε μια ανεπανάληπτη έκρηξη της παγκόσμιας αγοράς και για αυτό το λόγο προετοιμάστηκε κατάλληλα.

Το ερώτημα το οποίο αναφύεται τώρα είναι ποιο εκ των αναλυτών της συγκεκριμένης αγοράς και του συγκεκριμένου τομέα θα επιβεβαιωθούν καθώς μέχρι τώρα στις αναλύσεις και τα σενάρια που κυκλοφορούν “γκρι” περιοχές δεν υπάρχουν.




















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.