Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Οικονόμου: Και η Cosco… φοβέρα θέλει


Οι έντονες πιέσεις που άσκησαν οι νομικοί σύμβουλοι του Γιώργου Οικονόμου όλο το προηγούμενο διάστημα προς τον κινεζικό «γίγαντα» της ναυτιλίας φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Lloyd's list οι Κινέζοι αρχίζουν να εξοφλούν σταδιακά το χρέος τους προς τον ισχυρό άντρα της Dryships, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι εφοπλιστικοί όμιλοι, ελληνικοί και ξένοι.
Ο Έλληνας εφοπλιστής ήταν αποφασισμένος να φτάσει την διαμάχη στα άκρα, αφού είχε δώσει εντολή για κατασχέσεις πλοίων της Cosco και είχε δείξει ανυποχώρητη στάση ως προς τα αιτήματα των Κινέζων για μείωση των ναύλων.

Φαίνεται όμως, πως μετά τον διεθνή θόρυβο που προκλήθηκε και επέφερε πλήγμα στην κινεζική εταιρεία, εκείνη αποφάσισε να αρχίσει τις διευθετήσεις. Ρόλο στην απόφασή της έπαιξε και το γεγονός ότι θα προχωρήσει στην συγχώνευση τριών θυγατρικών της για περικοπές του λειτουργικού κόστους. Κάπως έτσι οι σχέσεις των Ελλήνων εφοπλιστών με τους Κινέζους θα ταξιδέψουν πάλι σε... ήρεμα νερά.
Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637