Ολα τα ονόματα όσων εισάγονται στις ΑΕΝ

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας / Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 30-09-2011, τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1 – Ε2 εντός λιμένα Πειραιά), στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), καθώς και στο internet στην ιστοσελίδα www.yen.gr οι πίνακες επιτυχίας των σπουδαστών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012. 

Στο σύνολο των σχολών Ε.Ν. εισάγονται συνολικά 1365 σπουδαστές.

Υποψήφιοι που δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων θεωρούνται «επιλαχόντες».

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή όχι αργότερα από την 14η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή.

Μη παρουσιασθέντες για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψήφιους επιλαχόντες της ίδιας κατηγορίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

1.    Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία αυτής
2.      Τέσσερις (04) φωτογραφίες
3.      Πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί)

Πινακας Εισαγομενων ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ εκπαιδευτικου ετους 2011
Πινακας Εισαγωμενων ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ εκπαιδευτικου ετους 2011









ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.