Ενας νεκρός και δεκάδες τραυματίες στο Σύνταγμα

Ένας  νεκρός διαδηλωτής -που κατέληξε από ανακοπή καρδιάς- και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός των σημερινών ταραχών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 53 ετών ήταν οικοδόμος συνδικαλιστής και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τη στιγμή που εξελίσσονταν οι συγκρούσεις μεταξύ κουκουλοφόρων - μελών του ΠΑΜΕ.


Ερευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο, o διαδηλωτής διακομίστηκε από την Αίγλη του Ζαππείου χωρίς σφυγμούς, ενώ δεν έφερε τραύματα. Στο ανακοινωθέν σημειώνεται ακόμη πως έγινε προσπάθεια ανάνηψης χωρίς επιτυχία.

Επιδιώκοντας να προλάβει ενδεχόμενες αντιδράσεις λόγω του συμβάντος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Οθωνας έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο άτυχος άνδρας -που ήταν οικοδόμος συνδικαλιστής- δεν τραυματίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Τα θερμά συλλυπητήρια της κυβέρνησης στην οικογένεια του 53χρονου εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Τιμοσίδης, κάνοντας έκκληση για νηφαλιότητα. «Πρέπει να παραμείνουνε ψύχραιμοι γιατί αυτό επιβάλλουν οι στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έπεσε κάτω κατά τη στιγμή σύγκρουσης, μπορεί να μην έφερε μελανά χτυπήματα στο σώμα, έγινε όμως ακριβώς μέσα στη διαδήλωση», σημείωσε από την πλευρά της η Αλέκα Παπαρήγα και συμπλήρωσε: «Πέρα από τον άτυχο νεκρό στον «Ευαγγελισμό» υπάρχουν 40 τραυματίες με ανοιγμένα κεφάλια».










ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.