Eυκαιρία η επένδυση σε second hand πλοία

Την ευκαιρία επένδυσης ή αύξησης του στόλου τους προσφέρει η  κατάσταση που επικρατεί στη ναυλαγορά για όσους διαθέτουν ισχυρή ρευστότητα.
Ειδικά οι τιμές των μεταχειρισμένων πλοίων έχουν παρουσιάσει πτώση αγγίζοντας πλέον λογικά επίπεδα,  ιδιαίτερα όσον αφορά σε πλοία μεγάλης χωρητικότητας.
Επίσης μειώσεις τιμών εντοπίζονται όσον αφορά στα νεότευκτα πλοία  αν μάλιστα ληφθεί υπόψη πως ο δείκτης Νew Building Price Index  του ναυλομεσιτικού οίκου Clarkson βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο για το 2011 στις 139 μονάδες όταν πριν από την κρίση βρισκόταν στις  190 μονάδες.

Κατά συνέπεια οι τιμές των νεότευκτων πλοίων παρουσιάζουν πτώση της τάξης του 13%.

Καταλήγοντας λοιπόν, επενδυτικές ευκαιρίες συνιστούν την περίοδο αυτή για όσους διαθέτουν το απαιτούμενο κεφάλαιο, τόσο η αγορά μεταχειρισμένων όσο και νεότευκτων πλοίων,  ενώ όσον αφορά στη δεύτερη περίπτωση ο επενδυτής θα επωφεληθεί καθώς θα αγοράσει το πλοίο σε μια περίοδο που η αγορά κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την περίοδο παραλαβής του, έχοντας ταυτόχρονα το μειονέκτημα πως θα αναγκαστεί να καταβάλει κάποιο ποσό στα ναυπηγεία στην ενδιάμεση περίοδο.








ΑΠΟ-newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.