Ιστορική συγχώνευση ναυτιλιακών εταιρειών

Για πρώτη φορά, δύο ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες συγχωνεύονται με στόχο την ισχυρότερη και ευρύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους.
Η Ν. Κοτζιάς Shipping Group, είναι η παλαιότερη ναυτιλιακή χρηματιστηριακή εταιρεία στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1893 στο νησί της Σύρου. Η Partner Intermodal Shipbrokers, ως νεότερη, ιδρύθηκε το 1984 στον Πειραιά από τον καπετάνιο Κυριάκο Δερμάτη.
Η πρόταση έγινε από τη μεριά της Κοτζιάς η οποία αναγνώρισε την αξία και μεθοδολογία της Partner Intermodal Shipbrokers.

Σύμφωνα με το TradeWinds, η Ν. Κοτζιάς ανέφερε: «Αναγνωρίσαμε στο έργο της εταιρείας του κ. Δερμάτη τους ίδιους επιχειρηματικούς στόχους με μας...»

Η Intermodal ήταν ένα από τα πρώτες ελληνικές εταιρείας που άνοιξε γραφείο στη Σαγκάη το 2005 και σήμερα μετράει 15 γραφεία στην Ελλάδα και ακόμη έξι στην Κίνα.

Το όνομά της θα είναι στο επιστολόχαρτο του νέου φορέα, αλλά το όνομα Κοτζιάς δεν θα εξαφανιστεί. Η οικογένεια Κοτζιά θα διατηρήσει τις παραστάσεις και τις δραστηριότητες του οργανισμού που έχει πραγματοποιήσει για πολλά χρόνια.

Στο μεταβαλλόμενο εμπορικό κόσμο του σήμερα, όπως επισημαίνει ο Κυριάκος Δερμάτης, η ενοποίηση συμβαίνει παντού.

"Πιστεύουμε ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν είχε γίνει ποτέ προηγουμένως. Αλλά πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες συγχωνεύσεις στο μέλλον, οπότε δεν θα υπάρχουν 40 γραφεία, αλλά περίπου 15 ", είπε.

Ο Κοτζιάς συμπληρώνει ότι ποτέ δεν θεώρησε κανένα από τα χρηματομεσιτικά στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ως ανταγωνιστές ".

«Η συγχώνευση μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι η ενέργεια και των δύο εταιρειών που προηγουμένως εργάζονταν ξεχωριστά, θα μπορούσε να διοχετευθεί για την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη», σημείωσε.


ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.