Εταιρική εκδήλωση για τους πελάτες της από τη Maersk Hellas


H Maersk Hellas πραγματοποίησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εταιρική εκδήλωση για τους πελάτες της. Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Anne Gronbjerg καθώς και στελέχη της συζήτησαν μαζί τους θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μιχάλης Βορίδης, εμπορικός διευθυντής της Maersk Hellas παρουσίασε τη στρατηγική «Αειφόρου Ανάπτυξης» της εταιρείας και τους νέους στόχους όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων. Επίσης οι πελάτες της ενημερώθηκαν για τα νέα πλοία τα οποία έχει παραγγείλει η Maersk και τα οποία θα αρχίσουν να παραδίδονται από το 2013.

Τα νέα πλοία θα ενταχθούν στη γραμμή που συνδέει την Απω Ανατολή με τη βόρεια Ευρώπη με καθημερινές αναχωρήσεις και αφίξεις και είναι γνωστή ως Daily Maersk. Σήμερα η Maersk είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τακτικών γραμμών με ένα στόλο που ξεπερνά τα 500 πλοία μεταφοράς κοντέινερ με δυνατότητα μεταφοράς 3.100.000 teus.




ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.