Αποζημίωση 11 χιλ ευρώ/επιβάτη από την εταιρεία του Concordia


Aποζημίωση 11.000 ευρώ (14,460 δολ.) προσφέρει η εταιρεία του Costa Concordia, Costa Crociere SpA, για την απώλεια των αποσκευών-προσωπικών ειδών και το ψυχολογικό τραύμα που υπέστησαν οι επιβάτες στο μοιραίο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου.

Η Costa, θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας κρουαζιέρας στον κόσμο, Carnival Corp., θα επιστρέψει επίσης στους επιβάτες ολόκληρο το κόστος της κρουαζιέρας και έξοδα ταξιδιού στο σύνολό τους, όπως και οποιεσδήποτε ιατρικές δαπάνες κατέβαλαν μετά την περιπέτεια του ναυαγίου.
Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Παρασκευή μετά από μία μέρα διαπραγματεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρείας και ιταλικών καταναλωτικών οργανώσεων, που εκπροσωπούν 3.206 άτομα από 61 χώρες, τα οποία δεν υπέστησαν σωματικές βλάβες στο ναυάγιο του Costa Concordia.
Τόσο οι επιβάτες όσο και τα μέλη του πληρώματος, είναι ελεύθεροι προσφύγουν στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που δεν τους ικανοποιεί η συμφωνία.


ΠΗΓΗ-naftemporiki.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.