Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω ενίσχυσης των ανέμων

Mικροπροβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω ενίσχυσης των ανέμων. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας,ενώ από Πειραιά δεν θα γίνει το πρωινό δρομολόγιο του υδροπτέρυγου για Πόρο,Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες.

    Επίσης δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του πλοίου "Πανόραμα" από Μαρμάρι για Ραφήνα.

    Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει τις επόμενες ώρες θυελλώδεις ανέμους στη θάλασσα των Κυθήρων και το βορειοανατολικό Αιγαίο που κατά τόπους θα φθάσουν τα 9 με 10 μποφόρ.

    Οσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.








Πηγή: Express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.