Συνελήφθη Πλοίαρχος για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Στη δυτική προβλήτα Βενιζέλου του λιμένα Κερατσινίου, συνελήφθη από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ο 47χρονος Πλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου «BLUEOCEAN».
Ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στις δεξαμενές καυσίμων του πλοίου διαπιστώθηκε αναντιστοιχία μεταξύ των ποσοτήτων που υπήρχαν στις δεξαμενές και σε αυτές που αναγράφονταν στο βιβλίο πετρελαίου.
Συγκεκριμένα, προέκυψε πλεόνασμα 43 κυβικών fueloil και 40,38 dieseloil σύμφωνα και με το πρακτικό καταμέτρησης που συντάχθηκε από τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παρουσία του Πλοιάρχου.
Η πλεονάζουσα ποσότητα κατασχέθηκε από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


ΠΗΓΗ-newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.