Ανοίγει ο διάλογος για τη Ζώνη

Μόλις κλείσει η συζήτηση για την ακτοπλοΐα, θα ανοίξει ο κύκλος συζητήσεων για τη Επισκευαστική Ζώνη και τα προβλήματά της σε διακομματικό επίπεδο.

Τούτο ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κ. Ά. Γεωργιάδης ο οποίος επέρριψε ευθύνες εκ νέου σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, για την κατάσταση της Επισκευαστικής Ζώνης, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις απαιτήσεις των σωματείων και συνδικάτων των εργαζομένων τις οποίες και χαρακτήρισε για την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας, έως και εξωπραγματικές. 


Ειδικότερα ο κ Γεωργιάδης είπε ότι «Δεν ανέχομαι να μοιράζεται το κράτος την εξουσία του με το ΠΑΜΕ", για να υπενθυμίσει ότι στις Επισκευαστικές Ζώνες της Τουρκίας υπάρχει πολυήμερη αναμονή για επισκευές πλοίων εν αντιθέσει με την Επισκευαστική Ζώνη του Περάματος όπου βασιλεύει η ανεργία για λόγους ευλόγως κατανοητούς.

Ακόμα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και σε καταγγελίες εργοδοτών για τις πιέσεις που δέχονται να υπογράψουν την τοπική Συλλογική Σύμβαση την οποία να θυμίσουμε ότι η Ένωση Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά, χαρακτήρισε “τέρας”, δεσμευόμενος να παρουσιάσει στοιχεία ε την έναρξη του διαλόγου όταν αυτός και όποτε ξεκινήσει.








ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.