Αλλαγές με ενδιαφέρον

Κοσμογονικές αλλαγές στις εμπορευματικές ροές προσεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες το Ισραήλ σχεδιάζει να ενώσει σιδηροδρομικά δύο στρατηγικής σημασίας λιμάνια του προκειμένου να εξυπηρετήσει διαμέσου τους την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων των short sea σε πρώτη φάση.

Το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς από τη διώρυγα του Σουέζ στην Αίγυπτο διέρχεται μεγάλος αριθμός πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και όχι μόνο με κατεύθυνση από προς Μεσόγειο.

Στον ίδιο καμβά το ενδιαφέρον παραμένει εστιασμένο και στα σχέδια της Τουρκίας για τη δημιουργία διαύλου που θα μειώσει προσεχώς την κίνηση πλοίων στα Δαρδανέλια ενώ την ίδια στιγμή η ολοκλήρωση της υποθαλάσσιας σιδηροδρομικής σύνδεσης του ευρωπαϊκού τμήματος της Κωνσταντινούπολης με το ασιατικό εκτιμάται ότι θα αλλάξει τη δομική φιλοσοφία των συνδυασμένων μεταφορών με επίκεντρο και το Αιγαίο αλλά και τη Μ. Θάλασσα.

Τέλος μόλις πρόσφατα δύο Γαλλικά λιμάνια δημιούργησαν σιδηροδρομικό άξονα με στόχο την εκτροπή φορτίων από τις οδικές μεταφορές.

Σύμφωνα με αναλυτές του τομέα των μεταφορών οι προαναφερθέντες σχεδιασμοί με την υλοποίησή τους θα αλλάξουν εκ βάθρων τους χάρτες των συνδυασμένων μεταφορών με ότι αυτό συνεπάγεται για την εφαρμογή επί μέρους πολιτικών από λιμενικούς διαχειριστές, ναυτιλιακές εταιρίες κλπ.














ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.