Μήνυμα Γ. Πλακιωτάκη για 25η Μαρτίου


Ακολουθεί το μήνυμα του βουλευτή Λασιθίου και Υπευθύνου του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη Νέα Δημοκρατία Γιάννη Πλακιωτάκη:

“H 25η Μαρτίου είναι η μεγάλη γιορτή του Γένους των Ελλήνων. Σηματοδοτεί τη χαρμόσυνη αναγγελία του τέλους της υποδούλωσης και την απαρχή του Νέου Ελληνισμού.

Οι Αγωνιστές του 1821 με τη δράση και τις θυσίες τους, έδειξαν πως, όταν οι Έλληνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να κάνουν θαύματα που αφήνουν άφωνο τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό ήταν το πνεύμα του 21’, αυτό απαιτούν επιτακτικά και οι σημερινοί καιροί. Τότε ήταν μια αυτοκρατορία που φαινόταν άτρωτη. Σήμερα, μια κρίση που φαίνεται ανυπέρβλητη. Η ιστορία βεβαιώνει πως ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε.
Ενότητα και ομοψυχία, μακριά από πολώσεις και διχασμούς. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να βγει από τη φετινή επέτειο. Δεν είναι η ώρα ούτε της αγανάκτησης, ούτε του θυμού. Κατανοώ τα προβλήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας, αλλά το σημαντικό είναι να δούμε με καθαρή ματιά το μέλλον.
Με μια υπεύθυνη εθνική ηγεσία και μια αποφασισμένη κοινωνία, όλα είναι δυνατά”.




ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.