Σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξ/πολης με Ίμβρο και Τένεδο!

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφέρειας Έβρου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τα νησιά της Σαμοθράκης και της Λήμνου και στη συνέχεια της Ίμβρου και της Τενέδου.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου έχει διασφαλιστεί μέσα από το ΕΣΠΑ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και αφορά στην προμήθεια ενός πλοίου που θα εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος. Από την οικονομοτεχνική μελέτη που θα κατατεθεί προκύπτει ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι βιώσιμη.

Πηγή: thrakinet.tv


ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.