Βλάβη στη μηχανή για το «AQUA JEWEL»

Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του επιβατικού/οχηματαγωγού «AQUA JEWEL», παρουσιάσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/3).

Η βλάβη παρουσιάσθηκε, ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Μήλου, προερχόμενο από Κίμωλο, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Σύρος – Σέριφος – Σίφνος – Κίμωλος – Μήλος – Κίμωλος – Σίφνος – Σέριφος – Σύρος – Τήνος – Άνδρος), με 05 επιβάτες.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι Αδάμαντα Μήλου και από την τοπική Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Στη Μήλο ανέμεναν 7 άτομα προς επιβίβαση οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.


ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.