Δείχνουν έξοδο από τη Σέγκεν(;)

« Μηδένισε» πλέον η ανοχή κρατών μελών της ΕΕ που βλέπουν την Ελλάδα ως «πύλη διάπλατα ανοικτή» στη λαθρομετανάστευση.

Μάλιστα μερικές εξ αυτών δια των αρμοδίων υπουργών του προτρέπουν την Ελλάδα αν δεν μπορεί να τα καταφέρει στην επαρκή «αστυνόμευση» των θαλασσίων κατά κύριο λόγο συνόρων της με την Τουρκία να εγκαταλείψει άμεσα τη Συνθήκη Σέγκεν.


Τα στοιχεία που μέχρι σήμερα έχουν συλλέξει εκπρόσωποι των χωρών μελών που πιέζουν την Ελλάδα για καλύτερη αστυνόμευση των συνόρων της εμφανίζουν αμείωτες τις ροές λαθρομεταναστών επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το «καλημέρα σας» ο μετακινηθείς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης θα έχει εκτός από την χαοτική ως προς την εγκληματικότητα κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας να αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα το οποίο ως γνωστό είχε «πονοκεφαλιάσει» και τον προκάτοχό του Χρ. Παπουτσή ο οποίος μάλιστα είχε βρεθεί στη δύνη των επικριτικών σχολίων για τον περίφημο «φράκτη» του Εύρου τον οποίο όμως τώρα οι χώρες που ασκούν πίεση των «αποδέχονται» ως μία εκ των λύσεων.

Στην πραγματικότητα το υπουργείο προστασίας του Πολίτη έχει να αντιμετωπίσει τις επαμφοτερίζουσες θέσεις εντός ΕΕ περί της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και την έξαρση των ακροδεξιών κυρίως τάσεων σε χώρες μέλη που εναντιώνονται όλο και περισσότερο στην αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών έχοντας ως σύμμαχο και την αύξηση της ανεργίας στην ευρωζώνη.












ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.