Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Καστελόριζου με την Τουρκία


Ένα μικρό τουρκικό φέρυ μπόουτ έχει ξεκινήσει καθημερινά δρομολόγια από την τουρκική πόλη Κας προς το Καστελόριζο.

Πρόκειται για το μικρό επιβατηγό "Καχραμανλάρ" που μεταφέρει επιβάτες μεταξύ Κας και Καστελόριζου άρχισε δρομολόγια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, "οι Ευρωπαίοι τουρίστες θα μπορούν πλέον να έρχονται με άνεση στο Κας μέσω των ελληνικών νησιών", αφού όπως εξηγείται "το φέρυ μπόουτ μπορεί να μεταφέρει μέχρι 5 οχήματα και 250 επιβάτες".

Μικρά φέρυ μπόουτ σαν το τουρκικό "Καχραμανλάρ" είναι δρομολογημένα σε διάφορα ελληνικά πορθμεία και είναι πράγματι απορίας άξιο για ποιο λόγο δεν σκέφτηκε κάποιος Έλληνας να καλύψει το κενό προκειμένου να επιτευχθεί το αντίστροφο, δηλαδή η μεταφορά ξένων τουριστών από το Κας προς το Καστελόριζο...




ΠΗΓΗ: protothema.gr
ΑΠΟ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.