Λιμάνια: Επενδύσεις ολοταχώς…

Εντυπωσιακά, το λιγότερο, χαρακτηρίζονται τα στοιχεία που εμφανίζονται αναφορικά με τα επίπεδα επενδύσεων σε υποδομές και υλικοτεχνικά από τα ανά τον κόσμο λιμάνια γεγονός που αντανακλά την τάση ανάπτυξης του τομέα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων και οχημάτων. 


Από τις αρχές του περασμένου έτους σοβούσας της παγκόσμια κρίσης και εν μέσω έως και αντιφατικών προβλέψεων και αναλύσεων για την πορεία ανάκαμψης του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων, οι διοικήσεις των λιμένων έσπευσαν να προχωρήσουν σε επενδύσεις προετοιμαζόμενες για την ανάκαμψη «γνωρίζοντας» ότι τα νέα δεδομένα του παγκόσμιου εμπορίου θα άλλαζαν τους συσχετισμούς.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο πάντως λιμάνια σε Ισπανία και Γαλλία επεδίωξαν ανάπτυξη των σιδηροδρομικών συνδέσεων και παροχών ανάλογων υπηρεσιών αξιοποιώντας προγράμματα που ήδη «τρέχουν» στην ΕΕ από ετών.









ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.