Προκαταρκτική για παρατυπίες σε Λιμενική Αρχή της Αττικής


Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για εμπλοκή στελεχών του Λιμενικού σε παρατυπίες κατά τη λεμβολόγηση μικρών/ ταχυπλόων σκαφών από Λιμενική Αρχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, εταιρείες που παρουσιάζονται ως εταιρείες πώλησης μεταχειρισμένων σκαφών, τα πουλούσαν ως καινούρια, πρόσωπα τα οποία παρουσιάζονται ως μέλη και διαχειριστές των εταιρειών αυτών εμφανίζονται να κατέχουν αντίστοιχες θέσεις σε πλήθος εταιρειών που ιδρύθηκαν με τη μορφή ΕΠΕ, ενώ εμφαίνεται ότι εταιρείες εμπλέκονται σε διακίνηση εικονικών φορολογικών στοιχείων (τιμολογίων). Επίσης, στις αναγραφόμενες έδρες επί των τιμολογίων των εταιρειών αυτών εδρεύουν άλλες επιχειρήσεις.
Με εισαγγελική παραγγελία ανετέθη στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ανατέθηκε η διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης προς διερεύνηση διάπραξης αξιοποίνων πράξεων.


ΠΗΓΗ-naftemporiki.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.