Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Σύμβαση μεταξύ ΟΛΠ και Cosco για το Σ. ΕΜΠΟ

Με ποσοστό 4,1% κατ' ανώτατο όριο θα αυξάνεται το ετήσιο ενοίκιο που θα καταβάλλει η Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Α.Ε. (Cosco) στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά Α.Ε. για τη χρήση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων.Αυτό προβλέπει η τροποποίηση της σύμβασης  παραχώρησης  που περιέχεται στο σχέδιο νόμου του ΥΠΑΑΝ σχετικά με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος η οποία θα επικυρωθεί εκ νέου από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα η ετήσια αύξηση θα ισχύει για το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου 2011 έως την 31 Δεκεμβρίου 2015.
Επίσης προβλέπεται ότι σε περίπτωση μερικής διακοπής της λειτουργίας και εκμετάλλευσης τουΣ.ΕΜΠΟ χωρίς αποκλειστική υπαιτιότητα της Cosco θα μειώνεται αντίστοιχα το ποσό του ημερήσιου εγγυημένου ανταλλάγματος .
Ακόμη οι Cosco θα μπορεί με δικές της δαπάνες να πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης των προβλητών  και των λειτουργικών βαθών των δύο προβλητών που της έχουν παραχωρηθεί.
Ο ΟΛΠ δε θα εισπράττει τέλη και χρεώσεις για τις προβλήτες I και III  και αντί γι’ αυτό η ΣΕΠ αναλαμβάνει όλες τις προβλεπόμενες ευθύνες και δαπάνες από τη Σύμβαση Παραχώρησης που έως τώρα βάρυναν την ΟΛΠ Α.Ε.ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637