Σύμβαση μεταξύ ΟΛΠ και Cosco για το Σ. ΕΜΠΟ

Με ποσοστό 4,1% κατ' ανώτατο όριο θα αυξάνεται το ετήσιο ενοίκιο που θα καταβάλλει η Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Α.Ε. (Cosco) στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά Α.Ε. για τη χρήση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων.



Αυτό προβλέπει η τροποποίηση της σύμβασης  παραχώρησης  που περιέχεται στο σχέδιο νόμου του ΥΠΑΑΝ σχετικά με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος η οποία θα επικυρωθεί εκ νέου από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα η ετήσια αύξηση θα ισχύει για το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου 2011 έως την 31 Δεκεμβρίου 2015.
Επίσης προβλέπεται ότι σε περίπτωση μερικής διακοπής της λειτουργίας και εκμετάλλευσης τουΣ.ΕΜΠΟ χωρίς αποκλειστική υπαιτιότητα της Cosco θα μειώνεται αντίστοιχα το ποσό του ημερήσιου εγγυημένου ανταλλάγματος .
Ακόμη οι Cosco θα μπορεί με δικές της δαπάνες να πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης των προβλητών  και των λειτουργικών βαθών των δύο προβλητών που της έχουν παραχωρηθεί.
Ο ΟΛΠ δε θα εισπράττει τέλη και χρεώσεις για τις προβλήτες I και III  και αντί γι’ αυτό η ΣΕΠ αναλαμβάνει όλες τις προβλεπόμενες ευθύνες και δαπάνες από τη Σύμβαση Παραχώρησης που έως τώρα βάρυναν την ΟΛΠ Α.Ε.



ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.