Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Κέρκυρα: Ποδαρικό από το “Costa Voyager”

Τη θερινή περίοδο προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων και στο λιμάνι της Κέρκυρας εγκαινίασε το “Costa Voyager” της εταιρείας Costa Cruises, με 574 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους γαλλικής καταγωγής. 

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής συνεργασίας με τις εταιρείες κρουαζιέρας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια της χώρας και του νησιού για την αρτιότερη προβολή και την αποκόμιση θετικών εντυπώσεων από μέρους των επισκεπτών, προσέφερε χαρακτηριστικά τοπικά εδέσματα στους επιβάτες και το προσωπικό του πλοίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Βλάχος επισκέφτηκε τον πλοίαρχο κ. Phillip Fichet – Delavault για εθιμοτυπικούς λόγους, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του λιμένα καθώς και για την θερμή υποδοχή που επιφυλάχτηκε στους επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι “Costa Voyager” θα καταπλεύσει πέντε φορές κατά την διάρκεια του έτους σε σύνολο 42 προγραμματισμένων αφίξεων της εταιρείας Costa Cruises.
ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637