Σκαραμαγκάς: Θετικές εξελίξεις για την μισθοδοσία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία


Στη συνάντηση που είχαν ο γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων Δημήτριος Γεωργιόπουλος, με το προεδρείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία αποφασίσθηκε να συνταχθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μία επιστολή με την οποία το υπουργείο θα δεσμεύεται να καταβάλλει κανονικά τη μισθοδοσία των εργαζομένων όσο

διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή των συμβάσεων για την παράδοση των τριών νέων υποβρυχίων και την κατασκευή άλλων, με την προϋπόθεση να εξευρεθεί νομική φόρμουλα προς τούτο.

Την ίδια δέσμευση θα αναλάβει το υπουργείο έναντι του ενδεχομένου ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων να άρει την απόφασή του για εκ περιπτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα που ισχύει από 18 Απριλίου.
Οι εργαζόμενοι αναμένουν αυτή τη δεσμευτική επιστολή για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε γενική συνέλευσή τους αύριο ερχόμενη Δευτέρα.


ΠΗΓΗ: portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.