Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Σκαραμαγκάς: Θετικές εξελίξεις για την μισθοδοσία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία


Στη συνάντηση που είχαν ο γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων Δημήτριος Γεωργιόπουλος, με το προεδρείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία αποφασίσθηκε να συνταχθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μία επιστολή με την οποία το υπουργείο θα δεσμεύεται να καταβάλλει κανονικά τη μισθοδοσία των εργαζομένων όσο

διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή των συμβάσεων για την παράδοση των τριών νέων υποβρυχίων και την κατασκευή άλλων, με την προϋπόθεση να εξευρεθεί νομική φόρμουλα προς τούτο.

Την ίδια δέσμευση θα αναλάβει το υπουργείο έναντι του ενδεχομένου ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων να άρει την απόφασή του για εκ περιπτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα που ισχύει από 18 Απριλίου.
Οι εργαζόμενοι αναμένουν αυτή τη δεσμευτική επιστολή για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε γενική συνέλευσή τους αύριο ερχόμενη Δευτέρα.


ΠΗΓΗ: portnet.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637