H Navios Maritime αγόρασε πλοίο της NewLead Holdings


Πουλάει συνεχώς πλοία της η ελληνικών συμφερόντων εισηγμένη NewLead Holdings η οποία αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να μειώσει το δανεισμό της. H Navios Maritime της Aγγελικής Φράγκου, αγόρασε από τη NewLead ένα νεότευκτο bulk carrier, το Navios Serenity το οποίο ήδη διαχειριζόταν καθώς το είχε χρονοναυλώσει για περίοδο 12 ετών.
Το πλοίο άλλαξε χέρια στα 26 εκατ. δολάρια ενώ υπολογίζεται ότι η Navios επωφελείται από αυτήν την κίνηση αυξάνοντας τη ρευστότητά της κατά 2,4 εκατ. δολάρια.

Η κ. Φράγκου εξασφάλισε τραπεζικό δάνειο ύψους 42 εκατ. δολαρίων προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη νέα της επένδυση.





ΠΗΓΗ: Ημερησία
ΑΠΟ: marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.