Κατέπλευσαν στον Πειραιά τα πλοία “Queen Elisabeth” και “Queen Mary”.


Με την έναρξη της νέας περιόδου κρουαζιέρας, η οποία και για το 2012 θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας πλοίων και επιβατών, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία του Ο.Λ.Π. Α.Ε., στο λιμάνι μεταξύ άλλων κατέφθασαν και τα πλοία “Queen Elisabeth” και “Queen Mary”.

Το “Queen Mary”, το οποίο κατέπλευσε με 3.000 επιβάτες το Σάββατο, προσορμίσθηκε λόγω μεγέθους στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Το πλοίο επισκέφθηκαν και εξυπηρέτησαν στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε., ενώ πλήθος κόσμου το παρατηρούσε με θαυμασμό.
Το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο η Επιτροπή Αισθητικής Αναβάθμισης αυτές τις ημέρες εξωραΐζει, αναμένεται να επισκεφθούν περισσότερα από 850 μεγάλα κρουαζιερόπλοια.




ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.