Βελτίωση παρεχόμενων πλοηγικών υπηρεσιών στους ελληνικούς λιμένες


Στo πλαίσιo της πρωτοβουλίας της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής για την αναδιοργάνωση της Πλοηγικής Υπηρεσίας, η Επιτροπή που έχει συσταθεί με αυτό το σκοπό, ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο επαφών και ακροάσεων με τους φορείς που εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, στη λειτουργία της Πλοηγικής Υπηρεσίας.


Η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγών, η Πανελλήνια Ένωση Κυβερνητών-Μηχανοδηγών Πλοηγικής Υπηρεσίας, η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγικής Υπηρεσίας, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Διεθνής Ναυτική Ένωση και το ΣΩ.Ν.Π.Α.Π, η ΟΛΠ Α.Ε., η ΟΛΘ Α.Ε., η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας και η ΣΕΠ Α.Ε κατέθεσαν γραπτώς τις προτάσεις τους για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό της Πλοηγικής Υπηρεσίας, οι οποίες και συζητήθηκαν στα πλαίσια συνεδρίασης της επιτροπής με συμμετοχή εκπροσώπων τους.

Η Επιτροπή αποφάσισε την εκπόνηση από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος σχετικής μελέτης-πρότασης και στη συνέχεια η εκ νέου συνάντηση όλων των φορέων σε συζήτηση επί της μελέτης του ΝΕΕ.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριών μηνών, με το έργο της Επιτροπής να στοχεύει στη διαμόρφωση προτάσεων για τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, αλλά και τις άμεσες πρακτικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της οργάνωσης αλλά και των παρεχόμενων πλοηγικών υπηρεσιών στους ελληνικούς λιμένες.




ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.