Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Βελτίωση παρεχόμενων πλοηγικών υπηρεσιών στους ελληνικούς λιμένες


Στo πλαίσιo της πρωτοβουλίας της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής για την αναδιοργάνωση της Πλοηγικής Υπηρεσίας, η Επιτροπή που έχει συσταθεί με αυτό το σκοπό, ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο επαφών και ακροάσεων με τους φορείς που εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, στη λειτουργία της Πλοηγικής Υπηρεσίας.


Η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγών, η Πανελλήνια Ένωση Κυβερνητών-Μηχανοδηγών Πλοηγικής Υπηρεσίας, η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγικής Υπηρεσίας, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Διεθνής Ναυτική Ένωση και το ΣΩ.Ν.Π.Α.Π, η ΟΛΠ Α.Ε., η ΟΛΘ Α.Ε., η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας και η ΣΕΠ Α.Ε κατέθεσαν γραπτώς τις προτάσεις τους για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό της Πλοηγικής Υπηρεσίας, οι οποίες και συζητήθηκαν στα πλαίσια συνεδρίασης της επιτροπής με συμμετοχή εκπροσώπων τους.

Η Επιτροπή αποφάσισε την εκπόνηση από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος σχετικής μελέτης-πρότασης και στη συνέχεια η εκ νέου συνάντηση όλων των φορέων σε συζήτηση επί της μελέτης του ΝΕΕ.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριών μηνών, με το έργο της Επιτροπής να στοχεύει στη διαμόρφωση προτάσεων για τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, αλλά και τις άμεσες πρακτικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της οργάνωσης αλλά και των παρεχόμενων πλοηγικών υπηρεσιών στους ελληνικούς λιμένες.
ΠΗΓΗ:marinews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637