ΟΛΠ: Κατέβαλε 1,94 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο


Το Δ.Σ. του ΟΛΠ ενέκρινε την καταβολή 1.940.490,20 ευρώ στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ισοδυναμεί με το 2% του καθαρού κύκλου εργασιών του ΟΛΠ καταβάλλεται ετησίως, πέρα από τα μερίσματα των κερδών του Οργανισμού, βάσει της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του ΟΛΠ και του Ελληνικού Δημοσίου (Ν.3654/08).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, το Δ.Σ. του ΟΛΠ έκανε δυνατό το αίτημα της ΣΕΠ Α.Ε. για εξέταση του θέματος τρόπου καταβολής του ΦΠΑ της ΣΕΠ Α.Ε. προς τον ΟΛΠ, μέσω της διαδικασίας φιλικού διακανονισμού (άρθρο 33, παρ.2 της Σύμβασης Παραχώρησης). Η ανάγκη διακανονισμού προέκυψε λόγω μη είσπραξης εισέτι από το Ελληνικό Δημόσιο του οφειλόμενου προς τη ΣΕΠ Α.Ε. ΦΠΑ.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.