Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με την Τουρκία

Νέο δρομολόγιο σύνδεσης της Σάμου με την Τουρκία ξεκίνησε στη γραμμή ΣΑΜΟΣ- SIGACIK με Τουρκικής σημαία ταχύπλοο καταμαράν.


Το πλοίο είναι ταχύτητας 30 μιλίων και μεταφορικής ικανότητας 255 επιβατών
Το πλοίο σε πρώτη φάση θα αναχωρεί από Τουρκία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 08.30 θα καλύπτει τη διαδρομή σε 50 λεπτά και θα επιστρέφει από Σάμο στις 19.30.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα για ημερήσια εκδρομή και από Σάμο για Σμύρνη αφού το πλοίο με την άφιξη του στη Σάμο θα επιστρέφει για SIGACIK και ξανά το βράδυ για Σάμο.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.