Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Διερευνητικά ταξίδια στο Ισραήλ τα... ελληνικά λιμάνια


Δίαυλο δραστηριοτήτων, με το Ισραήλ, επιχειρούν να ανοίξουν οι διοικήσεις των λιμένων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Βόλου.

Τα τρία ελληνικά λιμάνια, θα κάνουν «απόβαση» στο λιμάνι της Χάιφα όπου θα έχουν συναντήσεις για να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίες τόσο με το λιμάνι όσο και με εταιρείες διακίνησης containers καθώς και με μεταφορικές επιχειρήσεις.


Από τις επαφές δεν θα εκλείψουν οι τουριστικοί για πακέτο κρουαζιέρας το οποίο θα περιλαμβάνει τα τρία ελληνικά λιμάνια.

Η επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας και αφορά και στη δεδηλωμένη πρόθεση των Ισραηλινών να διευρύνουν τις οδούς εμπορικής σύνδεσης με τη Ρωσία, αξιοποιώντας και ενδιάμεσα λιμάνια.

Παράλληλα, εδώ και τρεις μήνες τα λιμάνια Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς έχουν υποβάλει αίτηση στις αρμόδιες κοινοτικές αρχές στις Βρυξέλλες, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή μίας νέας σιδηροδρομικής γραμμής, μήκους 450 χλμ. ανάμεσα στους τρεις λιμένες.ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637