Διερευνητικά ταξίδια στο Ισραήλ τα... ελληνικά λιμάνια


Δίαυλο δραστηριοτήτων, με το Ισραήλ, επιχειρούν να ανοίξουν οι διοικήσεις των λιμένων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Βόλου.

Τα τρία ελληνικά λιμάνια, θα κάνουν «απόβαση» στο λιμάνι της Χάιφα όπου θα έχουν συναντήσεις για να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίες τόσο με το λιμάνι όσο και με εταιρείες διακίνησης containers καθώς και με μεταφορικές επιχειρήσεις.


Από τις επαφές δεν θα εκλείψουν οι τουριστικοί για πακέτο κρουαζιέρας το οποίο θα περιλαμβάνει τα τρία ελληνικά λιμάνια.

Η επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας και αφορά και στη δεδηλωμένη πρόθεση των Ισραηλινών να διευρύνουν τις οδούς εμπορικής σύνδεσης με τη Ρωσία, αξιοποιώντας και ενδιάμεσα λιμάνια.

Παράλληλα, εδώ και τρεις μήνες τα λιμάνια Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς έχουν υποβάλει αίτηση στις αρμόδιες κοινοτικές αρχές στις Βρυξέλλες, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή μίας νέας σιδηροδρομικής γραμμής, μήκους 450 χλμ. ανάμεσα στους τρεις λιμένες.



ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.