ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σε κάποια πρατήρια δεν υπάρχουν ταμιακές μηχανές διπλά στις αντλίες ;
Η απάντηση των πρατηριούχων απλή και απολύτως δικαιολογημένη: Έχουμε μια μηχανή εντος του καταστήματος για να μας κοστίζει λιγότερο η
συντήρηση της από το να διαθέταμε περισσότερες ταμιακές, επίσης με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ο κεντρικός έλεγχος των αντλιών.
Για τους καλοπροαίρετους πρατηριούχους η απάντηση είναι πράγματι αυτή. Όμως με τον τρόπο αυτό κάποιοι επιτήδειοι υπάλληλη των πρατηρίων βρίσκουν την ευκαιρία να βάλουν λιγότερα καύσιμα στο αυτοκίνητο σας εάν έχετε προκαταβάλει το πόσο πριν η κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού και έχετε πάει στο κατάστημα να παραλάβετε την απόδειξη.
Για το λόγο αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού.
Εάν έχετε παρατηρήσει και εσύ κάτι τέτοιο αναφέρετε τα σχόλια σας.
Απο το - http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=245083&cid=122

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.